megőrizné hibátlan mérlegét

2019.08.24. 15:33

Csákvár: nyújtani a rétestésztát

A nagy múltú Szombathelyi Haladás ellen is megőrizné hibátlan mérlegét az Aqvital FC csapata vasárnap 19 órakor a Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II 5. fordulójában.

Nagy Péter

A csákváriakra (sárga) vasárnap kemény falat vár Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A tabellaelső csákváriakra nehéz 72 óra vár: vasárnap az élvonalból tavasszal kipottyanó Szombathelyi Haladás látogat a Tersztyánszky Ödön Sportközpontba, majd szerdán az NB I-be igyekvő Gyirmót FC Győr otthonában vizitálnak Visinka Ede tanítványai.

Az első négy fordulóban százszázalékos teljesítménnyel előrukkoló Aqvital FC-nél arra törekednek, hogy kihasználják a jó formát és az emelkedett öltözői hangulatot.

A csákváriakra (sárga) vasárnap kemény falat vár
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

– Biztos vagyok benne, hogy eddig sem vettek félvállról minket, de az is teljesen nyilvánvaló, hogy ezután még komolyabban odafigyelnek majd ránk az ellenfelek – közölte megkeresésünkre Visinka Ede, az Aqvital FC Csákvár vezetőedzője. – Ha a mi skalpunkra utaznak, akkor állunk elébe, de azt garantálhatom, ellenünk mindenki meg fog izzadni. Szeretnénk meglovagolni ezt a négymeccses sikert, olyan hosszúra nyújtani a győzelmi szériát, amilyen hosszúra csak lehet. A kémia, a kohézió kvalitással párosult eddig, ezt a formulát kívánjuk átmenteni vasárnapra is.

A szombathelyi együttessel amúgy is némi párhuzam vonható: a Szolnok elleni nyertes összecsapásuk során kilenc olyan labdarúgó szerepelt a keretben, akiket az Illés Akadémia adott. A Supka Attila edzette társaságból Gaál Bálint, Jagodics Márk, Németh Milán, Holdampf Gergő, Németh Márió, Bosnjak Predrag vagy Novák Csanád neve is ismerősen csenghet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában