Lelkes nézők

2018.06.12. 16:00

Büszkék a kálozi focistákra

Szezonzáró közgyűlést tartottak a minap Kálozon, mely során négy új tag is csatlakozott az egyesülethez. Ezen a „megbeszélésen” 71-en vettek részt.

Szanyi-Nagy Judit

A beszámolók mellett a vezetők megköszönték az önkormányzat, Weisengruber Imre polgármester és a háttérben dolgozók segítségét is

Fotó: Virág Viola

– Ebben a szezonban 171 jegyet és 61 bérletet adtunk el, ami jól mutatja, hogy a Kálozon és környékén élők izgalommal követik a helyi futballisták meccseit – kezdte Szabó Éva, a Kálozi Sportegyesület elnöke.

Az „évadzáró” közgyűlésen több témát is érintettek.

– Az egyesület átvállalta a sportorvosi díjak fizetését. Emellett ötven darab melegítőt is sikerült beszereznünk az ifi és felnőtt játékosaink részére, amivel az a célunk, hogy futballistáink egységes képet adjanak a pályán – részletezte Éva.

– Az utánpótlásedzés továbbra is sikeresen működik, a csapatainkra pedig mérhetetlenül büszkék vagyunk – hangsúlyozza az elnök –, hiszen az ifik és a felnőttek egyaránt a negyedik helyen végeztek, úgy, hogy az utolsó mérkőzésig esélyesek voltak a dobogóra.

Bár a bronzérem nem hozzánk került, a negyedik hely kiváló teljesítmény, hiszen a szezonban 14 játékosunk is megsérült.

A beszámolók mellett a vezetők megköszönték az önkormányzat, Weisengruber Imre polgármester és a háttérben dolgozók segítségét is
Fotó: Virág Viola

A fair play-díjban pedig második helyen végzett a felnőtt csapatunk, akik egyetlen piros lapot sem szereztek a szezonban. Az elért helyezések javulnak, így Éva okkal bizakodik a folytatásban.

A sikerhez remélhetőleg az új, várhatóan a jövő szezonra elkészülő centerpálya is hozzásegíti a csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!