labdarúgás

2019.09.30. 21:43

Bravúros pontmentés

Az NB III Közép csoportjában az Iváncsa KSE csapata a THSE-Szabadkikötő gárdájának vendége volt a 8. fordulóban. Bár a találkozó nyitó találatát a Fejér megyei alakulat szerezte, mégis, a végén kapaszkodniuk kellett, hogy ponttal térjenek haza.

Káldor András

Az Iváncsa (piros) irányított, de pontot kellett mentenie Fotó: Varga Luca

THSE-Szabadkikötő–Iváncsa KSE 3-3 (2-1)

Vezette: Kiss Anikó Tünde (Márkus, Szarvas)

THSE-Szabadkikötő: Czerula – Vágó, Szabó M., Pokó, Tóth Sz. – Gere (Tóth B.), Tóth R. (Gelencsér), Molnár T., Varga Ö. – Markos, Patkós. Edző: Kenyó László

Iváncsa KSE: Prokop – Pintér B., Király B. (Cseszneki), Killer, Varga B. – Szellák (Hujber), Aradi, Vallejos, Nyul – Madarász, Domokos. Vezetőedző: Domján Attila

Gól: Pokó (24.), Varga Ö. (34.), Gere (82.), ill. Killer (16.), Madarász (83.), Vallejos (93.)

Az Iváncsa (piros) irányított, de pontot kellett mentenie
Fotó: Varga Luca

A házigazdák már eleve nem nagyon akarták elhagyni a saját térfelüket, és jobbára a kontrákra építettek. A 16. percben azonban Vallejos Dominique passzából Killer Máté talált be, 0-1. Bár az Iváncsa uralta a játékot, a 24. percben egy labdavesztés után Pokó Ajtony egalizált, 1-1. Majd a Gere Zoltán gyorsaságát kihasználó vendéglátók egy beadás után Varga Örs révén vezetést szereztek, 2-1. A szünet után frissített csapatán Domján Attila, ennek ellenére a sündisznóállásban játszó hazaiak a 82. percben kétgólosra növelték előnyüket, Gere megnyert egy párharcot Madarász Bence ellen és a hálóba lőtt, 3-1. Egy perc múlva Madarász megindult, és az oldalvonal mellől, a 11-es ponttal egy magasságban beadott, labdája megtévesztette a kapust, és a hosszú sarokba hullott, 3-2. A 93. percben Killert buktatták a 16-oson belül, 11-es, melyet Vallejos értékesített, 3-3. Az Iváncsa negyedik a Közép csoport tabelláján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában