Alba FKC

2019.01.10. 19:24

Azok a fránya idegenbeli összecsapások ne lennének!

Tizenhét gólos vereséget szenvedett a szomszédos Siófok otthonában az Alba Fehérvár a K&H női kézilabda NB I. hétközi fordulójában. Deli Rita együttese amilyen jól teljesít hazai környezetben, olyan rosszul megy a gárdának a Köfémtől távol.

Nagy Péter

Jana Zsilinszkajtye (középen) társaihoz hasonlóan csak szenvedett a jó erőkből álló Siófok otthonában

Fotó: Németh András

Sokan csak vakargatták a fejüket a hazai pályán szárnyaló, és a bajnokságban is eddig jól teljesítő Alba Fehérvár siófoki vendégjátékát látva szerdán este. A hazaiak 19-12-es félidő után 41-24-re nyertek, Deli Rita, az FKC szakvezetője pedig érthetően nem volt boldog a lefújást követően.

– Támadásban és védekezésben is értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk, nem tudtuk megnehezíteni a Siófok dolgát. Alulteljesített a csapatom, amely nem a valós tudását mutatta ezen a találkozón – mondta a tréner.

Jana Zsilinszkajtye (középen) társaihoz hasonlóan csak szenvedett a jó erőkből álló Siófok otthonában
Fotó: Németh András

Közelebbről vizsgálva azonban szembetűnik, a fehérváriaknak nem igazán megy idegenben: az idei szezonban egyedül az MTK Budapestet sikerült két vállra fektetni Pelczéderéknek, sőt, a 2018-as év egészét véve is csak két sikert számlálnak az úton, mindkettőt a már említett MTK ellen aratták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában