Sport

2017.02.20. 21:35

Az utolsó Kaszás Gábor Emléktornán fociztak a középiskolások

Székesfehérvár - Immáron 25., de egyben utolsó alkalommal rendezte meg a színvonalas teremtornát az MSZP helyi szervezete a Videoton egykori mesterének tiszteletére.

Krebsz András

Az 1990-ben tragikus hirtelenséggel, 42 évesen elhunyt Kaszás Gábor másfél szezonon keresztül irányította a fehérvári klubot.

- Annak idején a férjemmel indítottuk útjára ezt a nemes kezdeményezést, ahol az amatőr és az igazolt sportolók egyaránt versenyezhetnek. Úgy éreztük, hogy ez a jubileum méltó befejezése a rendezvénysorozatnak. Remélem, a jövőben akad olyan szervezet, ami az emléktorna továbbélését biztosítja - mondta Wunderlichné Devecseri Gabriella, az esemény főszervezője.

Ádáz csatát vívtak a középiskolás fiatalok a végső győzelemért Fotó: Molnár Artúr

- A kezdetek kezdete óta részt veszünk a tornán, örülünk, hiszen az idei győzelemmel a vándorkupa végleg hozzánk került, ugyanakkor sajnáljuk, hogy lezárult egy korszak - tette hozzá Kádár Miklós, a Kodolányi fiú csapatának felkészítő tanára.

A hagyományos kispályás labdarúgó tornán 6 lány- és 11 fiú csapat viaskodott a Köfém csarnok játékterén.

Végeredmény, lányok: 1. Kodolányi János Gimn.; 2. Deák Ferenc Szkgm.; 3. Árpád Szkgm. Legsportszerűbb csapat: Árpád. Gólkirálynő: Trampler Kinga (Deák). Legjobb kapus: Németh Noémi (Árpád). Legjobb mezőnyjátékos: Szehofner Vivien (Kodolányi).

Az egykori edző, Kaszás Gábor Fotó: FMH-archív

Végeredmény, fiúk: 1. Kodolányi János Gimn.; 2. Árpád Szkgm.; 3. Vasvári Pál Gimn. Legsportszerűbb csapat: Széchényi. Gólkirály: Lázár Márk (Deák). Legjobb kapus: Varga Huba (Árpád). Legjobb mezőnyjátékos: Haász Bertold (Kodolányi).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!