Újpesten maradt pontok

2020.02.14. 22:59

Az UTE harcos csatában legyőzte a Fehérvári Titánokat

Az Erste Liga középszakaszának alsóházában a 6. helyért folytatott küzdelemben az UTE harcos csatában legyőzte, és lépéselőnybe került a Fehérvári Titánokkal szemben.

Káldor András

Az újpesti Harrison Reed (lila) lövését védte Szeles Martin

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az alsóház „bajnoka” címéért a mérkőzés előtt nagy harcban állt a Gyergyói HK, az UTE és a Titánok csapata. A találkozó lefújása után aztán eldőlt, hogy ebből a trióból a fehérváriak vereségükkel kiszállnak.

Az újpesti Harrison Reed (lila) lövését védte Szeles Martin
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A 6. percben egy korongvesztés után Devin DiDiomete talált be, 1-0.

 

Majd a 27. percben formás akció végén Eric Pance passzát a középen érkező Benk András vágta Szeles Martin ketrecébe, 2-0. A 44. percben az emberelőnyben levő kék-fehérek korongjáratása Mitch Zion révén góllal zárult, 2-1. A hajrában Kiss Dávid még időt kért, lehozta a kapusát, bár ebből az UTE jött ki jobban, és DiDiomete állította be a végeredményt, 3-1.

JEGYZŐKÖNYV

UTE–Fehérvári Titánok

3-1 (1-0, 1-0, 1-1)

Újpest, 419 néző

Vezette: Pálkövi Zs., Halassy, Mizsák, Pálkövi B.

UTE: Duschek – Henderson, Varga A., Benk 1, E. Pance (1), Sikorcin (2) – Kiss-Rusk, Saukko (1), Ainsworth, Di Diomete 2, Reed (1) – Kovács Attila, Nagy N., Godó, Nemes, Rafaj – Horváth Á., Kovács S., Odnoga M.

Edző: Baróti Zsolt

Fehérvári Titánok: Szeles – Imre P., Mangone (1), Balogh B., Vincze G. (1), Zion 1 – Kiss R., Szabó D., C. Campbell, Madácsi, Péter A. – Erdély B., Vas Márk, Buzás, Császár, Halasi.

Edző: Kiss Dávid

Kapura lövések: 42-38

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában