Sport

2013.11.08. 17:10

DVSC - Puskás Akadémia: Az üldözőt üldözik

Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában, a Puskás Akadémia FC a Vidi közvetlen üldözőjéhez, a Debrecenhez látogat. A piros-kékeknek nyilván nem lenne ellenükre egy Puskás bravúr.

Matók János

A 14. forduló előtt egy pont volt a Vidi (28) előnye a Debrecen (27) előtt, így több piros-kék szimpatizáns abban reménykedik, a Puskás Akadémia FC megteszi azt a szívességet, hogy bravúrt okoz a Debrecen ellen. A vendégek semmit sem bíztak a véletlenre, a jó szereplés érdekében, a pénteki délelőtti edzés, majd az ebéd után elutaztak a mérkőzésre.

Czvitkovics Péter (jobbra) egykori klubja ellen lép fel pályára Fotó: Tósoki Attila

Nyerni szeretnénk kezdte tömören Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője. Ám a Debrecen évek óta folyamatosan a tabella elején foglal helyet, s nagyon szép sikereket ért el a nemzetközi porondon. Nagyon erős a támadójátéka, a legtöbb gólt szerezte a bajnokságban, s egy pontra felzárkózott a Videoton mögé. Mindent összevetve: topcsapat a Loki, ez a szigorú tény.

Nagyon nehéz dolgunk lesz, de egy ilyen támadó csapat ellen az adódó lehetőségeket ki kell használni, mert megfelelő támadásokkal nekünk is lesz esélyünk a sikerre, az eredményességre. Nem mi vagyunk az esélyesek, de ennek ellenére is győzelmi szándékkal lépünk pályára. Készültünk, kidolgoztuk a megfelelő taktikánkat, de persze az még kérdés, hogy a mérkőzésen mi valósul majd meg ebből. Remélem, hogy sikerrel járunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!