Sport

2010.09.11. 10:30

Az MLSZ tiszteletben tartja Huszti döntését

Budapest - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tiszteletben tartja Huszti Szabolcs azon döntését, miszerint nem kíván a válogatottban szerepelni.

MTI

Az MLSZ honlapján szombaton megjelent rövid közlemény szerint a vezetőség felelősséggel kezeli majd Huszti "nyilvánosságra hozott gondolatait, amelyet a játékos a válogatott körüli helyzetről fogalmazott meg."

A szövetség ugyanakkor jelezte, hogy az Egervári Sándor szövetségi kapitány által megkezdett szakmai munka továbbra is maximálisan élvezi a bizalmat.

Az orosz Zenit utóbbi hónapokban többnyire mellőzött légiósa csütörtökön hozta nyilvánosságra nyílt levelét, melyben komoly kritikákat fogalmazott meg a jelenlegi válogatottal, illetve a csapatot körülvevő egyéb dolgokkal kapcsolatban. Ebben azt is jelezte, hogy lemondja a válogatottságot, s a klubcsapatában szeretne kivívni stabil játéklehetőséget.

Az 51-szeres válogatott Huszti múlt pénteken Svédország ellen(0-2) a második félidőben lépett pályára, míg kedden Moldova ellen (2-1) nem szerepeltette a szövetségi kapitány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!