Sport

2017.08.14. 20:15

Az Iváncsa KSE kétgólos vereséggel zárt

KOZÁRMISLENY - Az Iváncsa KSE csapata első találkozóját játszotta az NB III Közép csoportjában a Kozármisleny FC otthonában, ahol vereséggel zárt.

Káldor András

Kozármisleny FC - Iváncsa KSE 2-0 (0-0)

Kozármisleny, 400 néző

Vezette: Kubicsek Máté (Vörös Dániel, Rózsás Rita)

Kozármisleny FC: Ipacs - Tar, Lantos, Racskó (Fiáth 46.), Kocsis - Hleba, Müllerlei - Kiss D. (Németh Á. 61.), Tóth M., Márkvárt (Grabarics 85.) - Városi.

Vezetőedző: Kovács Zoltán

Iváncsa KSE: Dániel - Varga B., Aradi, Kertai, Nagy A. (Majláth 69.) - Imrik - Balogh L., Büki (Berényi 66.), Bartha (Andróczi 85.) Pribék - Folmer. Vezetőedző: Domján AttilaGólszerzők: Tóth M. (69.), Németh Á. (74.)

A gólok története: A 69. percben Márkvárt Patrik az alapvonal közelében megítélt szabadrúgást ívelte át a hosszú oldalra, ahol Tóth Márk ugrott a legmagasabbra, és Dániel Csaba kapujába fejelt. 1-0. A 74. percben Városi Viktor 24 méteres szabadrúgását még Dániel kivédte, a kipattanó azonban Müllerlei Szabolcs elé kerül, aki középre lőtte a labdát, ott már Németh Áronnak könnyű dolga volt, és a kapuba passzolt. 2-0.

Domján Attila, az Iváncsa vezetőedzőjének értékelése: - A 70. percig jól bírtuk, addig inkább nekünk voltak lehetőségeink, a gólokat pontrúgások után kaptuk. Játékban nem nagyon fognak bennünket megverni, mert van potenciál a csapatban, de az erőnléttel problémáink vannak. Ami a megye egyben elég volt, az itt kevés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!