foci

2019.06.18. 18:29

Az ismerkedési fázisban járnak

Levezényelte első felcsúti edzését Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia FC labdarúgócsapatának nyár elején kinevezett vezetőedzője, bemutatták az első érkezőket.

Dévai Nándor Csaba

Nem ápolt jó barátságot a labdával Vanecek az elmúlt idényben Fotó: ntf

Javában zajlik már a Puskás Akadémiánál a felkészülés, Hegedüs Lajosék már át is estek a 2019/2020-as idény első tréningjén. A cseh bajnokságból érkező Hornyák Zsolt a már meglévő játékosokon kívül a cseh Davaid Vanacekre is számíthatott az átmozgatáson, aki a skót első osztályban szereplő Hearts együttesétől érkezett – meglehetősen gyenge szezont követően. Kedd délelőtt pedig újabb érkezőről rántották le a leplet Felcsúton, a már szintén régóta „kipécézett” erdélyi középpályást, Fülöp Lórándot mutatták be. A 21 éves játékost a román első osztályú Botosán együttesétől sikerült elcsábítani, amelynek színeiben nyolc gólt és négy asszisztot jegyzett a mögöttünk hagyott idényben.

Nem ápolt jó barátságot a labdával Vanecek az elmúlt idényben
Fotó: ntf

Ami az első tréninget illeti, a csapatkapitány Szolnoki Roland pozitívan értékelte a találkozást az új mesterrel.

– Nagyon jó mind az én saját, mind a csapat első benyomása, bár csak szerdán veszi kezdetét az érdemi munka, ekkor fogja felvázolni a vezetőedző, hogy milyen formában fogunk játszani. Mindenki nagyon várja a közös munkát, számunkra pedig az a legfontosabb, hogy mindenki kihozza a benne rejlő maximumot, és akkor nem lesz gond a szezonkezdettel.

Az NB I augusztus 3-án rajtol el, míg az átigazolási időszak augusztus 31-én éjfélkor zárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában