Sport

2016.02.14. 20:54

Az időjárás kegyeltjei a szeretetfutás résztvevői

Székesfehérvár - Már negyedik alkalommal futottak együtt Bálint és Valentin napján a futás, és egymás szerelmesei.

Buthy Lilla

A szombati egész napos esőzés nem sok jóval kecsegtetett, de vasárnap reggel verőfényes napsütésre ébredhettek és rajtolhattak el a Székesfehérvári Jótékonysági Szeretetfutás résztvevői. Aztán délutánra újra beborult, és a csapadék lett az úr.

Több mint kétszázan futottak együtt Valentin napjának napsütéses reggelén a negyedik Székesfehérvári Jótékonysági Szeretetfutáson
Fotó: Koppán Viktor

A több mint kétszáz résztvevő két távon is körözhetett a Halesz-ligetben: tetszés szerint kettő - sokan gyerekeikkel együtt húztak nyúlcipőt, így ez volt a népszerűbb- és hét kilométer szerepelt a palettán. Sokan bohókás jelmezben teljesítették a távokat: a futók között találtuk például Batmant és hű barátját, Robint is. A regisztráció ingyenes volt, de a résztvevők idén az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény alapítványát támogathatták hozzájárulásukkal.




Címkék#futás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!