Sport

2017.04.25. 19:10

Az extrák hiányoznak - Az Alba női kézilabdázói elmaradnak a várakozásoktól

SZÉKESFEHÉRVÁR A hétvégén gyenge játékkal kapott ki az Alba FKC női kézilabdacsapata az NB I-ben. A szakvezetők szerint feltétlenül javulniuk kell

Horog László

Az MTK 29-26-ra győzött a Népfürdő utcában, a látogatók végig futottak az eredmény után. A mérkőzés után Deli Rita vezetőedző érthetően roppant csalódottan nyilatkozott. Sajnos nem az történt a pályán, amit megbeszéltünk, többen is lélektelenül, fél gőzzel játszottak, ráadásul a hazaiak kapusa, Jelena Abramovics remekül védett. Pedig tudtuk, mik az erényei a hálóőrnek, aki két év kihagyás után tért vissza. Mégis kihagytuk a ziccereket.

Biljana Bandelier hat gólt lőtt szombaton Fotó: Horváth Gyula

Deli segítője, Siti Eszter szerint a csapatban sokkal több van, mint amit mutat.

- Szörnyű mérkőzést játszottunk a Népfürdő utcában. Nyerni utaztunk a fővárosba, ám hiányoztak az extra teljesítmények. Saját magunkat vertük meg. Végig az MTK vezetett, az elején működött a védekezésünk, ám gól ellen be voltunk oltva. Helyzeteink akadtak, de a támadásokat nem tudtuk sikerrel befejezni. Aztán a védekezésünk is szétesett, hiába voltak jobb periódusaink, s éreztem azt, hogy fordíthatunk, ez nem következett be. A távoli lövésekkel nem volt különösebb gond, de a ziccereket elrontottuk, kudarc lett a vége. A bajnokságban a 7. helyen állunk, ennél lényegesen jobbra számítottam. Úgy gondolom, most már a 6. hely megszerzése reális, előrébb már nem lépünk.

Az FKC szombaton, 18 órakor Békéscsabán játszik, jövő pénteken Budaörsön.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!