Alba FKC

2019.12.27. 07:03

Az Érd ellen készülnek

Legközelebb december 29-én, vasárnap lép pályára az Alba FKC, a szomszédvárnál vívnak bajnokit.

Horog László

Deli Rita (b) és Sugár Tímea 26tól vezényel edzést Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Utolsó edzésüket szombaton tartották, majd szabadságot kaptak a fehérvári női kézisek. A játékosok karácsony második ünnepén, 26-án dél-előtt találkoznak ismét, két edzést vezényel Deli Rita vezetőedző, valamint segítője, Sugár Tímea. Másnap, 27-én is kétszer gyakorolnak, 28-án visszavesznek a terhelésből, egyszer tréningeznek, ugyanis másnap komoly bajnoki vár a lányokra, vasárnap 18 órakor Érden lépnek pályára.

Deli Rita (balra) és Sugár Tímea 26-tól vezényel edzést
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A házigazdák minden évben dobogóra törnek, legutóbb a Siófok mögött zártak a 4. helyen, jelenleg is ebben a pozícióban tanyáznak. A pontot sem veszítő, BL-győztes győriek magabiztosan vezetik a tabellát 20 ponttal, a ferencvárosiak 16, a balatoniak 15, az érdiek 14 ponttal rendelkeznek. A fehérváriak 4-1-4-es mérleggel, ebből következően 9 egységgel a 7. helyen várják a folytatást. Friss hír, hogy a nyáron érkezett francia kapus, Armelle Attingré egy évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését.

– Többen megfázással, torokfájással és sérüléssel bajlódnak, ezért nem gyakorolunk teljes létszámmal. A vasárnapi meccsen a hazaiak számítanak esélyesnek, de mindent megteszünk, hogy megnehezítsük a dolgukat – közölte Sugár Tímea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában