hivatásos sportolók és lelkes amatőrök

2018.08.27. 10:30

Az enyingiek számos sportműfajban értek és érnek el sikereket

Nehéz elkezdeni, de ha belelendül az ember, még jól is esik. Na, mi az? Hát a sport!

Szanyi-Nagy Judit

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Az enyingieknek nem kell bemutatni a különféle sportok mibenlétét, a helyiek számos műfajban értek és érnek el sikereket. Nem véletlen tehát, hogy Példakép sportrendezvény címmel rendeztek a hétvégén egy sporteseményt a településen, melyen a hivatásos sportolókat és a lelkes amatőröket, lakosokat egyaránt megmozgatták.

Kitartás, erő, akarat: a 14 kilogrammos Kettlebell-golyókkal a gyermekek is megküzdöttek Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Szó szerint is, hiszen a Magyar Szabadidősport Szövetség által biztosított élő csocsó, a twisterfal vagy a kerékpár- és kajak-kenu szimulátor mind a Cifrakertben elérhető eszközök voltak.

Ottjártunkkor az enyingi birkózó-, kerékpáros-, futó- és labdarúgó-szakosztályok tagjai próbálták ki az izgalmas, játékos sportterületeket.

 

Mint megtudtuk, amennyiben a vállalkozó szelleműek – regisztráció ellenében – az összes pályát letesztelték, elismerésül ajándékcsomagot vehettek át. Az animátorok pedig végig segítettek: elmagyarázták, hogyan használható a mászófalként működő twisterfal, hogyan érdemes fa-„zsámolyokat” sport­eszközként használni, s mik az élő csocsó szabályai. Itt például tilos kézzel a labdához érni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában