Elismerések

2019.05.29. 20:35

Az atlétika elismert edzői: három fehérvárit is díjaztak

A Magyar Atlétikai Szövetség éves rendes közgyűlésén három fehérvári atlétaedzőt is jutalmazott: Házi Éva, Babos Rita és Molnár Ferenc is elismerést vehetett át.

Ferencz Balázs

Molnár Ferenc nemcsak kitüntetést, tortát is kapott

Fotó: ARAK

Kiváló műhelymunka folyik az Alba Regia Atlétikai Klubnál. Ezt eredményeikkel igazolják évről évre a fehérvári atléták, sorra szerzik bajnoki érmeiket, döntögetik a rekordo­kat, s egyre többen ölthetnek címeres szerelést a különféle korosztályos válogatott viadalokon.

Most a sikerek kovácsainak erőfeszítéseit is értékelte a Magyar Atlétikai Szövetség, hiszen az edzők állhatatos munkája nélkül nem lennének eredmények a rekortánon.

Molnár Ferenc nemcsak kitüntetést, tortát is kapott
Fotó: ARAK

A 60. születésnapját ünneplő edző, sportvezető, korábbi szövetségi kapitány Molnár Ferenc a Magyar Atlétika ezüst fokozatú kitüntetését vehette át Gyulai Miklóstól, a MASZ elnökétől. Házi Éva az elmúlt évtizedek eredményes edzői munkájáért – tanítványa, a távolugró Endrész Klaudia tavalyi, ifjúsági olimpiai második helyét követően – bronz fokozatú díjat vehetett át. A sokszoros bajnok, korábbi magasugró, távolugró, hármasugró, sprinter Babos Rita a magyar atlétika utánpótlásában kifejtett áldozatos munkájáért részesült rangos elismerésben. Az elmúlt évek kiemelkedő versenyein mutatott bírói tevékenységét is díjazták a közgyűlésen. A fehérvári Baloghné Páli Judit, és Filó Zsolt a MASZ dicsérő oklevelét kapták jutalmul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában