Sport

2017.03.08. 19:50

Az amatőrök legjobbjai asztaliteniszben

Székesfehérvár - Vasárnap a Hétvezér Általános Iskolában rendezték a Tavaszt váró Fejér megyei amatőr asztalitenisz versenyt.

Szupkai Gábor

A versenyen kilenc kategóriában rendeztek versengést, különböző korcsoportoknak, egyesben és párosban. A nevezésnél a legfontosabb kitétel annyi volt, hogy az indulók nem lehetnek igazolt játékosok.

A férfi párosok 60 év feletti korosztályában a Németh Ottó-Kossa Sándor duó végzett az első helyen, míg a 40 év felettiek kategóriában a Jankus Balázs-Bokodi Szabolcs páros örülhetett. A hölgyeknél Schlauszky Szilárdné és Dr. Göde Andrea bizonyult legyőzhetetlennek a női párosok versenyében.

A 60 év feletti férfiak egyéni viadalát a párosban is győztes Kossa Sándor nyerte, míg a 40-50 év közötti férfiaknál Tímár Zsolt nyakába akasztották a rendezők az első helyezettnek járó aranyérmet. A férfiak 20-30 éves korosztályában Borostyán Szilárd nem talált legyőzőre.

A nők egyéni versenyét a párosban is diadalt arató Dr. Göde Andrea zárta az élen, aki a nap abszolút győztesének mondhatta magát, mivel a vegyespárosok döntőjét a Dr. Göde-Georg duó nyerte, így ezen a napon kiemelkedő teljesítményt nyújtva, triplázni tudott az amatőrök között.

A diákoknak kiírt versenyben együtt indultak a fiúk, valamint a lányok, itt Szakács Rebeka nyerte a döntőt, Kádár Péter ellenében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!