A döntő legjobbja

2018.05.11. 20:56

Az albás Lukács Norbert bekerült a torna ötösébe

A Nyírségben szerzett aranyérmet az Alba Fehérvár U18as kosárcsapata. A finálé legértékesebb játékosa Lukács Norbert lett.

Horog László

A fehérvári Lukács Norbert remekelt a fináléban

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A 16 éves kosaras Szabolcsban extra teljesítményt nyújtott, a torna legértékesebb játékosa lett, valamint bekerült a döntő all star csapatába is. – Jó formában vártuk a nyírségi meccseket, optimisták voltunk társaimmal, ugyanis jól sikerült a formaidőzítés – kezdte Lukács Norbert. Hozzátette, számára a legjobb mérkőzés a Nyíregyháza elleni elődöntő volt.

– Azon a meccsen nagy visszavágási vágy dolgozott bennünk, mivel két éve ellenük estünk ki az elődöntőben. Az aranyérem mellett természetesen nagyon örültem, hogy én lettem a legértékesebb játékos, valamint bekerültem a legjobb ötösbe is. Persze, nem csak nekem ment jól a játék, több társam is remek teljesítményt nyújtott, mindenki hozzátett a sikerhez. Remek közösséget alkotunk, az első aranyat 2011-ben szereztem az U11-es korosztályban, egy évvel később pedig veretlenül lettünk bajnokok.

A fehérvári Lukács Norbert remekelt a fináléban
Fotós: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Tavaly a kadetteknél győzedelmeskedtünk. Az utóbbi évekre nem lehet panaszom, ez volt a negyedik bajnoki aranyérmem. Lukács Norbert hosszú távú célja az, hogy pár év múlva bemutatkozzon szülővárosa, Fehérvár felnőtt együttesében is, nyáron pedig bekerüljön az U18-as Eb-re készülő magyar válogatott keretébe, amire minden esélye megvan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában