Hosszabbítás nélküli döntetlen

2018.09.09. 21:01

Az Alba Fehérvár kosárlabda-együttese ezúttal a KTE-Duna-Aszfalt vendége volt

Lejátszotta negyedik idei felkészülési mérkőzését az Alba Fehérvár kosárlabda-együttese, amely ezúttal a KTE-Duna-Aszfalt vendége volt.

Káldor András

Lóránt Péter (fehér) 20 pontig jutott a hírös városban

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

 

KTE-Duna Aszfalt–Alba Fehérvár 81–81 (16–19, 21–15, 13–15, 31–32

Alba: Cartwright 5/3, Keller I., Freeman 16/6, Heath 6, Lóránt 20/3. Csere: Boykins 13/9, Bullock 15/3, Markovics 6, Tóth P., Peringer. Vezetőedző: Dzunics Braniszlav.

Mindkét gárdában voltak hiányzók, hiszen a magyar válogatott a Szerbia elleni edzőmeccsre hangolt, így a hazaiaktól a tavalyi Eb előtt honosított center, Karahodzics Kemal, a fehérváriaknál pedig Filipovics Márkó hagyta ki emiatt a találkozót.

Lóránt Péter (fehér) 20 pontig jutott a hírös városban
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az első negyed az Albáé volt, de ezt követően átvették a vendéglátók a kezdeményezést, és a nagyszünetben három ponttal, 37–34-re a KTE-nél volt az előny. Ezután váltakozva vezettek a csapatok, a végjátékban – akárcsak az első félidőben – a hazai csapatnak állt zászló, de a Fehérvár Allerik Freeman utolsó másodperces triplájával kiegyenlített. Hosszabbításra már nem került sor, így a végeredmény 81–81 lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában