Sport

2009.03.25. 03:29

Alba atom Pakson

Székesfehérvár - Van, aki döntőnek tiszteli a ma esti Paks-Albacomp kosárlabda-mérkőzést, van, aki nem. Az biztos, fontos csata lesz ez az összecsapás mindkét együttesnek.

Silye Sándor

Fűtheti a győzelem vágya a Paks legénységét, hiszen legutóbb 80-78-ra kikaptak Dombóváron. Bár ott bárki alulmaradhat, de a paksiak szekere nagyon beindult, és esélyük lehetett az alapszakasz megnyerésére is, főképp úgy, hogy a Falcót nagyon legyőzték - Szombathelyen. Ha az Albacomp megnyeri itthon a Dombóvár, idegenben a Debrecen elleni csatáját, akkor nagy valószínűséggel már nem lehet elvenni Simonéktól az első helyet a play-off előtt. Ha ma nyernek Pakson, vagy áprilisban Szombathelyen, akkor egész biztosan ők végeznek a legjobb pozícióban az első körben. Jó lenne, ha az egymás elleni eredményre figyelnének Pakson az albások, ősszel Székesfehérváron 91-78 volt az eredmény a javukra. Akkor Morrison 24, Bell 21/3, Doyne 11/3, illetve Williams 32/12, Gosa 14/3 ponttal jeleskedett. Dombóváron a paksiak közül Johnson 19/12, English 15, Gosa 14/3 pontot szórt.

- Csapatunk tudja a feladatát, nagy lépést tehetünk előre. Az elvégzett munka látszott az elmúlt két mérkőzésen, az eddigieknél is jobban kell játszanunk az idegenbeli sikerhez - mondta Peresztegi Nagy Ákos szakvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!