Sport

2013.04.29. 17:24

Akik futballal ünnepelnek - mérkőzések Fejérben

A rossz időjárás miatt korábbról elmaradt mérkőzéseket és előre hozott fordulókat is rendeznek május elsején, szerdán délután, a munka ünnepén. A foci lesz az ünnep.

Matók János

NB II-es bajnokság, a 30. előrehozott fordulóban:

Aqvital-Publo Csákvár - BKV Előre, 17.30

Korábban Bognár György, a csákváriak vezetőedzője kijelentette, hogy 45 ponttal osztályozós helyen végezhet csapata. Jelenleg 36 egységgel rendelkeznek, s ezért is lenne fontos a BKV elleni siker. Ám a fővárosiak  legutóbb 4-2-re nyertek a Veszprém ellen, így nem árt az óvatosság. Amennyiben Domjánék győznek, s kedvezően alakul a Sopron - Tatabánya, a Haladás II - Veszprém, és a Győr II - Szigetszentmiklós találkozók végeredménye, úgy a jelenlegi 9. helyről akár a 6-ra is előre léphet a Csákvár. Aztán a következő 5 meccsen kell még a szükséges 6 pontot elérni.

A csákvári Domokos Bálintot nem zavarja az orrvédő maszk a játékban, NB II-es csapata a szerdai bajnokin  a BKV Előrét  fogadja (Fotó: Pati-Nagy Bence)

Bajai LSE - Puskás Akadémia FC, 17.30

Nem okozhat különösebb nehézséget a toronymagasan listavezető Puskás Akadémiának a tabellán 15. helyezett Baja legyőzése. Miután Benczés Miklós vezetőedzőt hivatalos elfoglaltsága külföldre szólította, segítője, Elekes József pályaedző dirigálja a csapatot.

NB III-as bajnokságok:

Videoton Puskás Akadémia - Százhalombatta, 17 óra

A Duna csoport 3. helyezettje esélyesként fogadja  a tabella 12. helyén álló Battát. Ám így volt ez szombaton is, aztán váratlan vereséget szenvedtek el a Sárisáptól.

Móri SE - Sárvár, 17 óra

A hazaiak tisztában vannak a helyzetükkel, s minden bizonnyal a megyei I. osztályban folytatják majd a nyártól. Ám Sebestyén Ferenc vezetőedző elmondása szerint, a játékosokkal megbeszélték, hogy a becsületükért is játszanak.

Dombóvár - Dunaújváros PASE, 16.30

A Duna-parti gárda a Szekszárd elleni rangadón biztosan győzött, s erre készül az idegenbeli mérkőzésen is.

Road Masters megyei I. o.

Az előrehozott 30. forduló programja, kezdés egységesen 17 óra: Velence - Gárdony-Agárdi Gógyfürdő, Bicske - Kápolnásnyék, Iváncsa - Baracs, Bakonycsernye - Dunafém-Maroshegy, Szár - Sárosd, Kisláng - Szabadegyháza, Polgárdi-Vertikál - Martonvásár, Mezőfalva-Sárszentmiklós. Talán ez utóbbi mérkőzés tűnik előzetesen kiélezettnek, hiszen a felek a kiesés ellen harcolnak.

Megyei II. o., Simix Üveg-Ásvány csoport: Lovasberény - Fehérvárcsurgó, Nagyveleg - Pusztavám, Vértesacsa - Vál (egyaránt 17 óra).

A Pákozd - Sárkeresztes 12, a Bodajk - Pátka 15, az Iszkaszentgyörgy - Felcsút mérkőzés 17.30-kor kezdődik!

Megyei II. o., Agárdi Termál csoport, 17 óra: Káloz - Mezőszilas, Sárszentmihály - Pusztaszabolcs, Lajoskomárom - Sárbogárd, Baracska - Nagylók, Aba-Sárvíz - Kulcs. A Dég - Adony találkozó 16 órakor kezdődik!

Megyei III. o., Aqvital-Publo csoport, 17 óra: Jenő - Csákberény, Csókakő - Söréd, LMSK - Enying, Kőszárhegy - Soponya. A DISE Kincses Pátka - Magyaralmás kezdési időpontja 15.30!

Horfer Serleg csoport, 17 óra: Vereb - Tabajd, Ráckeresztúr - Pázmánd, Pettend - Dinnyés. A Kajászó - Besnyő találkozó 14 órakor kezdődik!

Zöldharmónia csoport, 17 óra: Előszállás - Kisapostag, Sárszentágota - DASE, Nagykarácsony - Cece. A Nagyvenyim - Zichyújfalu mérkőzés 16 órakor kezdődik!

A fentiek mellett az ifjúsági-, valamint  az U13-as és az U16-os bajnokságban is lesznek találkozók. Az öregfiúk bajnokságában mind a négy  csoportban bepótolják az elmaradt mérkőzéseket. A nőknél komplett fordulót rendeznek a munka(futball) ünnepén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!