A ráadásban egyenlített az Iváncsa

2019.03.11. 20:58

Ajkai pontvesztés Felcsúton

Közel járt a meglepetéshez a Puskás Akadémia II az immáron kilenc hónapja veretlen FC Ajka ellen a labdarúgó NB III. 18. fordulójában.

Nagy Péter

Spandler sérülése után az NB III-ban gyűjti a játékperceket Fotó: PFLA

Puskás Akadémia FC II– FC Ajka 0-0

PAFC: Varga Á. – Krizan, Papp M., Spandler – Major, Sipos Z. (Mim, 71.), Magyar, Körmendi – Ganbajar (Kocsis B., 75.) – Arabuli, Tamás N. (Komáromi, 57.) Vezetőedző: Visinka Ede.

A Közép csoportot veretlenül vezető ajkaiaknak fel volt adva a lecke az NB I-es játékosokkal „felturbózott” fiatal felcsúti brigád ellen. Tamás Nándor szólóját Horváth Dániel hatalmas bravúrral védte, míg a túloldalon a volt Puskás-játékos, Molnár Tibor hiába talált a hálóba, les címén érvénytelenítette a játékvezető, így az augusztusi mérkőzéshez hasonlóan maradt a gól nélküli döntetlen. Schindler Szabolcs gárdája egyedül a PAFC II kapuját nem tudta bevenni idén.

Spandler sérülése után az NB III-ban gyűjti a játékperceket
Fotó: PFLA

PMFC–Iváncsa KSE 2-2 (1-0)

Iváncsa: Dániel – Balogh, Szellák (Berényi, 61.), Hujber, Varga, Szauter (Miklósvári, 74.), Pribék, Cseszneki, Aradi, Madarász, Büki. Vezetőedző: Domján Attila.

Gól: Koller (21.), Geiger (78.), ill. Büki (77.), Hujber (94.)

Egygólos hátránnyal vonult pihenőre az Iváncsa, amely Büki Baltazár szabadrúgásával ugyan egyenlített a második félidőben, de Geiger Norbert révén ismét a pécsiek kerültek előnybe. Büki kihagyott büntetője után úgy nézett ki, üres kézzel távozik a Mecsekaljáról a Domján-legénység, de Hujber Tamásnak a 94. percben szerzett góljával végül összejött az iksz.

Rákosmente KSK–Dunaújváros PASE 0-1 (0-0)

DPASE: Pokorni – Puskás, Kis B., Hompót, Barna Zs. (Kovács B., 56.), Kiss P. (Csala D., 93.), Mundi (Tapiska, 83.), Dorogi, Horváth K., Tóth T., Szepessy. Edző: Lőrincz Emil. Gól: Tóth T. (64.) Kiállítva: Kis B. (78.)

Rossz talajú pályán fontos sikert aratott a DPASE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában