Sport

2009.05.22. 02:29

A VUK tavaszi döntője látható

Székesfehérvár - Az NB I-ben szombaton 19 órától utoljára játszik hazai környezetben az FC Fehérvár: a Nyíregyházát fogadja. A találkozó előtt a VUK gyerekei fociznak a centerpályán.

Matók János

Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában, szombaton kezdődik az FC Fehérvár-Nyíregyháza mérkőzés. A piros-kékeknek ez lesz az utolsó hazai fellépésük, hiszen a szezont a jövő héten Újpesten fejezik majd be. De nem csak ezért lesz érdemes szombaton kilátogatni a Sóstói Stadionba: 17.30-tól a Videoton Utánpótlás Kupa (VUK) tavaszi sorozatának a legtehetségesebb vidéki (nem fehérvári) U7-es, U9-es és U11-es korosztályú fiataljai játszanak majd a centerpályán. Aztán a gálamérkőzéseket követően a gyerekek a szüleikkel és kísérőikkel együtt szurkolnak majd a Vidinek. A VUK-ban az alábbiak játszanak, az U7-es csapatban: Balogh Balázs (Gárdony), Czakó Péter (Pázmánd), Takács Titusz és Horváth Marcell (Baracs), Kovács Barnabás és Strenk Olivér (Dunaújváros), Patkós Kevin (Martonvásár), Glócz Ádám (Rácalmás), edzők: Patkós Csaba, Horváth József. Az U9-es csapatban: Sátor Zsombor és Balassa Balázs (Adony), Nagy Tamás (Felcsút), Takács Marcell és Nagy Erik (Baracs), Szeidl Bence (Martonvásár), Juhász Bence (Ráckeresztúr), Fekete Tamás (Dunaújváros), Major Gergő (Aba), Dobos Áron (Perkáta), edzők: Pajor László, Megyeri János. Az U11-es csapatban: Hajdú Tamás (Pázmánd), Mészáros Máté és Simon Attila (Perkáta), Balogh Ádám és Garda Bence (Dunaújváros), Barócsai Bence (Adony), Demeter Dávid, Kovács Roland és Barabás Tamás (Sárbogárd), Kompanyik Károly (Gárdony), Zsigmond Bence (Pázmánd), Lázár Mátyás (Csákvár), edzők: Klein Attila, Czéczeli János. A fenti gálán szintén pályára lép a Videoton Labdarúgó Közalapítványt képviselő U9-es és U11-es csapat is.

Minden bizonnyal érdemes lesz megnézni a gyerekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!