Sport

2016.12.28. 19:45

A Vidi öregfiúk fellépései - Legutóbb Zalaegerszegen léptek pályára a piros-kékek

Zalaegerszeg - A közelmúltban került sor a Videoton öregfiúk együttesének idei utolsó fellépésére, a ZTE ellen szenvedtek 6-4-es vereséget.

Horog László

Néha nyáron is, de inkább a téli szünetben, kispályás rendezvényeken lép pályára a Vidi öregfiúk. Ami érthető is, nagypályán lényegesen nagyobb a kihívás a tűző napon, mint a kézilabda méretű játéktéren, csarnokban. A fehérváriak legutóbb a Zalában roppant népszerű Csarnok Kupán vívták a gálameccset a hazai öregfiúkkal, a vendéglátók 3-2-es félidő után 6-4-re győztek a rendkívül izgalmas összecsapáson. A Vidi kapuját Gajdóczi Tibor őrizte, a mezőnyben Szabó József, Vadász Imre, Dvéri Zsolt, Árky Gábor, Szilágyi László, Bozai Attila, Horváth Zoltán, valamint Csucsánszky Zoltán jutott szóhoz.

A két együttes összecsapását a ZTE korábbi csapatkapitánya, jelenlegi klubigazgatója, Kocsárdi Gergely szervezte, akinek komoly segítséget nyújtott Nagy Lajos, aki a Vidiben kezdte pályafutását, majd Zalában is szép éveket töltött, tagja volt a másfél évtizede, aranyérmes együttesnek. A kék-fehéreknél szóhoz jutott Németh Tamás is, akit minden Zalához köt, ám az ezredfordulón Fejérben húzott le két szezont.

A Videoton öregfiúk és a Zalaegerszeg csapata boldogan álltak össze közös képre a meccs után
Fotó: A torna szervezőinek felvétele

- Korábban Szabó József koordinálta a Vidi öregfiúk meccseit, az utóbbi két évben rám hárul a feladat, mondja az egykori válogatott középpályás, Csucsánszky Zoltán. - Igyekszünk minden meghívásnak eleget tenni, de néha nem egyszerű összeszedni a társaságot. Múlik az idő, én is 51 éves vagyok, egyre nehezebben bírom a tempót a 35 évesekkel, akik most érték el az öregfiúk korhatárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!