serie a

2018.08.02. 18:38

A vb-ezüstérmes horvát az Interben folytatja

Sime Vrsaljko az Internazionaléhoz igazolt.

Croatia's defender Sime Vrsaljko celebrates his team's victory at the end of the Russia 2018 World Cup semi-final football match between Croatia and England at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 11, 2018. / AFP PHOTO / Alexander NEMENOV / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Fotó: AFP

A milánói klub bejelentése szerint a 26 éves játékos a 2018/19-es szezonban kölcsönben játszik majd náluk.

Vrsaljkót 2016 nyarán 16 millió euróért (5,1 milliárd forintért) szerezte meg a Sassuolótól az Atlético Madrid, amely olasz sajtóhírek szerint 6,5 millió euróért adta őt kölcsön.

A védő a madridiaknál 54 tétmérkőzésen lépett pályára az elmúlt két szezonban, tagja volt az idén Európa Ligát nyert együttesnek. A 41-szeres válogatott futballista biztos kezdőjátékosnak számított az oroszországi világbajnokságon ezüstérmes horvát gárdában.

Vrsaljko pótlására az Atlético Santiago Ariast szerződtette a PSV-től, a 26 éves kolumbiai válogatott öt évre kötelezte el magát a madridiakhoz.

Borítókép: Vrsaljko az angolok elleni győztes meccs után

AFP PHOTO / Alexander Nemenov

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában