Sport

2016.11.20. 20:25

A vártnál nehezebben győzött a Puskás AFC

Felcsút - A Merkantil Bank NB II-es labdarúgó bajnokság soros fordulójában a Cegléd ellen nyert 1-0-ra a Puskás AFC.

Munkatársunktól

Az edzőváltást követő első hazai mérkőzésen egyértelműen nem kellett sok a Puskás Akadémia FC számára az első gól megszerzéséhez. A 4. percben ajándék labdából indulhattak a felcsútiak, a gyors támadás végén Márkvárt passzát követően Lencse László talált a ceglédi kapuba. 1-0.

Lencse László (sárgában) szerezte a három pontot érő gólt Fotó: Koppán Viktor

A 16. percben Tischler lőtt szép mozdulattal kapura, labdája azonban kevéssel mellészállt. A 26. minutumban ismét Tischler előtt adódott hatalmas lehetőség, ám a felcsúti csatár 5 méterről eleresztett kapáslövése jóval a kapu felett hagyta el a játékteret. A 41. percben Szabó Viktor esett el a tizenhatoson belül, miután eltolta a labdát Hegedűs mellett, ám a játékvezető sípja néma maradt az asszisztenssel való tanácskozást követően is. A második játékrész elejét a vendégek uralták, a 60. percben Szabó lövése csapódott az oldalhálóba. Az első valamirevaló PAFC-helyzetet a 74. perc hozta, Lencse bombáját hárította a vendégek kapusa. Két perccel a vége előtt Babolek lövése suhant el a hazai kapu mellett, amely végül a mérkőzés utolsó érdemi helyzete is volt egyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!