Megye II

2019.05.30. 18:07

A Vajta vagy a Perkáta csapata ér a célba?

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság utolsó, 30. fordulójára kerül sor a hétvégén. Minimális a nyitott kérdés, amely leginkább a Déli csoportot illeti, hiszen itt még nem tudjuk, hogy ki lesz a bajnok, valamint a Sárszentágotán kívül a másik kieső csapat kiléte is ismeretlen.

Káldor András

A Vajta számára Szabadbattyánban már egy pont is az aranyat jelentheti

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR Északi csoport

Egy kivételével a forduló összes mérkőzésére vasárnap kerül sor, több rangadójellegű találkozó maradt a záró játéknapra. Így a csoport újonca, a Herceghalom, amely nem panaszkodhat első Fejér megyei második vonalbeli szezonjára, a tabellán a mögötte álló Csór Truck-Trai­lert fogadja, akár győzelmi esélyekkel is, hiszen hazai mérkőzéseinek több mint a felét megnyerte. A Vál számára az ezüstérem a Pátka elleni összecsapás tétje, jók a kilátásaik a vendéglátóknak, nagy meglepetés lenne, ha nem nyernének. A Bodajk igazán nehéz meccs előtt áll, az őket üldöző Kápolnásnyék lesz a vendégük, igaz pontszámban már nem tudják beérni őket a nyékiek, de halvány reményük még lehet a második helyre Takács Viktoréknak. Az utóbb fordulókban remeklő Mány csapatára sem vár sétagalopp Száron, bár a hazaiak az utóbbi időben hullámzóan teljesítettek. A Pusztavám-Jüllich gárdájának leginkább a saját önbecsüléséért kell harcolnia a Mór II ellen, és feledtetni szurkolóival az előző heti mányi nulla-hatot.

Június 1.,szombat, 16.00

Bakonycsernye (6.)–Puskás AFC III (11.)

Június 2., vasárnap, 16.00

Herceghalom (9.)–Csór Truck Trailer (10.)

Június 2., vasárnap, 17.00

Vál (2.)–Pátka (14.), Pázmánd (16.)–Pákozd (15.), Bodajk (3.)–Kápolnásnyék (4.), Pusztavám-Jüllich (8.)–Mór II (13.), Szár (7.)–Mány (5.), Flavus Velence (1.)–Fehérvárcsurgó (12.)

A Vajta számára Szabadbattyánban már egy pont is az aranyat jelentheti
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

GROUPAMA Déli csoport

A 29. fordulóban valóságos gólszüretet rendeztek a csapatok, pedig a Vajta még pályára sem lépett ellenfél híján.

A Sárbogárd II, miután otthon kapott egy hetest, nagy kérdés, hogy összekapja-e magát a szezonzárón, bár az Adonynak se lesz könnyű talpra állni az abai 2-8 után. A forduló minden kétséget kizáróan kiemelkedő mérkőzéseit a két feljutásra esélyes együttes játssza. A Perkáta hazai pályán próbálhat meg maradandót alkotni a stabilan szereplő Besnyő-Iváncsa II ellen, míg a Vajta Szabadbattyánba látogat. Ősszel megszenvedtek velük, és csak a hajrában kerekedtek felül, úgyhogy kíváncsian várjuk, ezúttal milyen meccset játszanak a felek. Mindenesetre izgalmakban bővelkedő lesz a két bajnokságra törő csapat záró kilencven perce!

Június 2., vasárnap, 17.00

Adony (12.)–Sárbogárd II (10.), Előszállás (13.)–LMSK Cobra Sport (5.), Perkáta (2.)–Besnyő-Iváncsa II (6.), Nagykarácsony (15.)–Seregélyes (11.), Pusztaszabolcs (14.)–MPF Ráckeresztúr (9.), Szabadbattyán (7.)–Vajta (1.), Szabadegyháza (3.)–Káloz (4.), Sárszentágota (16.)–Aba-Sárvíz (8.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában