Sport

2015.10.01. 13:02

A tatami hercegnőjének a szokatlan szabályrendszer sem akadály

Cegléd – Fontos állomás a fiatal karatékák felkészülésében a Sysman Open, ahol bizonyíthatják tudásukat.

Munkatársunktól

A székesfehérvári központú IFK Magyar Kyokushin Szervezet őszi versenynaptárában két esemény szerepel kiemelt helyen. Az egyik a Budapesten megrendezésre kerülő Utánpótlás Magyar Bajnokság, a másik pedig a válogatottak részére az Antwerpenben rendezendő Belga Bajnokság. Utóbbin Nyugat-Európa legügyesebb utánpótlás korú versenyzői mérik majd össze karatetudásukat a tatamin. Ezen két versenyre való felkészülésnek egyik kiemelten fontos állomása volt a Shinkyokushin Szervezet által Cegléden rendezett Sysman Open.

Kreitl Kitti (jobbra) akcióban. Fotó: A VTSE felvétele

A versenyen ezúttal az ifjúsági, junior és U22-es korosztályú karatékák mérhették össze tudásukat. Az IFK szervezet egyik legrutinosabb versenyzője, Kreitl Kitti (VTSE) az ifjúsági lányok mezőnyében lépett tatamira, -55 kg-ban. Annak ellenére, hogy a számára szokatlan szabályrendszer nem könnyítette meg a helyzetét, mégis óriási fölénnyel győzte le ellenfeleit, és fogadhatta végül a gratulációkat.

A felkészülés következő versenyét október 10-én, Dabason rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!