Ezüstöt érő győzelem

2019.06.02. 21:35

A szondisok nyerték az NB III rangadóját

A közép-dunántúli csoport aranycsatáját rendezték a Hétvezérben szombaton, a fehérvári asztaliteniszezők ugyan otthon tartották a pontokat, de ez mégsem volt elég a bajnoki címhez.

Nagy Péter

Volsik Tibor remekül játszott az egész idényben

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az eddig hibátlan Veszprémi AS csapata és a mindössze egy vereséggel rendelkező Honvéd Szondi György SE együttese találkozott az NB III-as férfi asztalitenisz-bajnokság utolsó, 22. fordulójában. Mivel karácsony előtt pár nappal a veszprémiek 11-7 arányban nyerték az „odavágót”, ezért a képlet egyszerű volt a székesfehérváriaknak: ha legalább 12-6-ra győznek, akkor ők a bajnokok.

Ennek megfelelően indult harcba a hazai alakulat, amely mindkét páros összecsapást behúzta, így 2-0-s előnnyel vághatott neki az egyeseknek.

Volsik Tibor remekül játszott az
egész idényben
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az egyéni derbik kiegyenlített küzdelmet hoztak, Volsik Tibor és Slett József hiába produkált 4/3-as mutatót, a 10-8-as végeredmény azt jelentette, hogy a koronázóvárosiaknak be kellett érni az ezüsttel.

Kovács Dávid 4/2-es, Horváth Tibor 3/0-s, míg Kreizinger Máté 1/0-s teljesítménnyel zárt a vendéglátóktól. Információink szerint a Szondi még így is lehet, hogy az NB II-ben indulhat majd jövőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában