Acélosodnak a Bikák

2019.06.25. 22:14

A negyedik légiós landolt Újvárosban

A felkészülési program mellett újabb érkezőt is bejelentettek a Dunaújvárosi Acélbikák hokicsapatánál.

Dévai Nándor Csaba

Gólok hadával hálálhatja meg a bizalmat Mazurek Fotó: DAB

Dübörög Dunaújvárosban a felkészülés! A csalódást keltő szezonzárás alaposan feltüzelte az Acélbikák vezetőségét, amely mindent erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy szeptembertől elfeledtessék szurkolóikkal a legutóbbi fiaskót. Ennek részeként érkezett Fejér megyébe a 27 éves kanadai center, David Mazurek, aki első Európában töltött szezonját kezdi majd piros-fehérben. Az észak-amerikai légiós több kanadai és amerikai bajnokságban megfordult karrierje során, ahol kivétel nélkül szépen szállította a pontokat, mind gólok, mind gólpasszok tekintetében.

Gólok hadával hálálhatja meg a bizalmat Mazurek Fotó: DAB

Mazurek, illetve a többi frissen igazolt légiós augusztusban csatlakozik majd az együtteshez, amelynek már ki is alakult a felkészülési menetrendje. Augusztus 10-én megyei rangadóval indítanak, 18 órától a Fehérvári Titánokat fogadják. 15-én Szlovéniába utaznak, ahol aznap az Olimpija, 16-án a Jesenice ellen meccselnek. 29-én Felvidék felé veszik az irányt, hogy a másodosztályú Nagytapolcsánnyal megküzdjenek. Az Erste Liga-rajt előtt, 30-án a Vasas HC-vel zárják a felkészülést, immáron hazai jégen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában