Sport

2016.11.04. 17:35

A női kézisek ismét hazai pályán szerepelnek

Székesfehérvár - Az Alba FKC kézilabdázói vasárnap 17 órakor fogadják a Mosonmagyaróvári KC SE női csapatát.

Horog László

Meglepő módon a hétvégi vendég áll jobban a bajnokságban, ők 2 győzelemmel és 3 vereséggel állnak, míg a vendéglátó koronázó városiak 1 sikert és 4 kudarcot számlálnak. Ezzel a kisalföldiek a 9., a házigazdák a 12. helyen várják a folytatást. A vendégek kikaptak a Siófoktól, a Fraditól és a Váctól, ellenben hazai pályán megverték a Kisvárdát 21-20-ra, és leg-utóbb a Debrecent 25-24-re.

A szerdai, hazai kupafordulót is sikerrel vette Varga József együttese, 29-26-ra nyertek a Vasas otthonában. A fehérváriak szerdán nehezebb diót törtek fel, a mindig veszélyes Siófok a félidőben még egy góllal vezetett, ám a Verseci útiak a második játékrészben mutatott remek játékkal megérdemelt, 32-29-es győzelmet arattak, és jutottak a nyolc közé az MK-ban.

Tilinger Tamara góljaira nagy szükség lenne a hétvégi derbin  Fotó: Koppán Viktor

- A szerdai mérkőzésünk vérbeli kupacsata volt, ahol akadtak hullámvölgyeink, de a végjátékot mi bírtuk jobban. A nemzetközi kupában és a hazai kupában is veretlenek vagyunk, a hat találkozónkat megnyertük, bízom abban, hogy a hazai bajnokságban is elindulunk felfelé. A mosoniak sok fiatal, tehetséges játékossal rendelkeznek, legutóbb nagy bravúrt hajtottak végre, hazai pályán megverték a jóval esélyesebb debrecenieket. Nehéz találkozóra számítok, az idei szezonban nincs könnyű meccs, otthon és idegenben sem. Ezzel együtt is magabiztos sikert várok, szeretnénk gyarapítani pontjaink számát - közölte Deli Rita, az Alba Fehérvár KC edzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!