Sport

2017.01.03. 21:00

A mosoniak érkeznek

Székesfehérvár - Szerdán 18 órakor a Verseci úton lép pályára az Alba FKC női kézilabdacsapata, amely a Mosonmagyaróvárt fogadja a Magyar Kupában.

Horog László

Mivel a fehérváriak az MK legutóbbi küzdelmei során bejutottak a négyes döntőbe, érthetően szeretnének ismét ott lenni a legjobbak között. Miután a továbbjutásról egy mérkőzés dönt, iparkodniuk kell, legalább egy góllal jobbnak bizonyulni. Ugyanis a kiírás értelmében a rendes játékidőben elért döntetlen a vendégnek kedvez, hosszabbítás nincs.

Kazai Anitára komoly feladat hárulhat a Magyar Kupa-meccsen Fotó: Koppán Viktor

Komoly terhelés alatt vannak, három fronton érdekeltek Deli Rita tanítványai, akik szerdán letudják a kisalföldiek elleni derbit, pénteken reggel pedig útra kelnek, Bécsből repülnek az oroszországi Krasznodarba. A Kubany ellen vívják első csoportmeccsüket az EHF-kupában, nem lesz könnyű dolguk az öt olimpiai bajnokkal felálló házigazdák ellen.

- Nem lehet más célunk az óváriak ellen, mint a győzelem. Úgy gondolom, jobbak vagyunk, és ezt érvényre is juttatjuk. Remélem, újabb sérültekkel nem kell számolnunk, sőt a jelenlegi hiányzók mielőbb vissza tudnak térni. Komoly céljaink vannak, jó csapatok ellen lépünk pályára, mindegyik egyformán fontos, egyik sorozat sem mehet a másik rovására - közölte Deli Rita vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!