Sport

2017.01.11. 19:40

A labdarúgó NB I listavezetője, a Videoton FC is már a tavaszi szezonra készül

Székesfehérvár - Ahogy a többi első osztályú labdarúgó csapatnál, úgy a Videotonnál is véget ért a pihenés.

Szupkai Gábor

A futballszurkolók már jól tudják, hogy túl vagyunk a tél nagy részén, hiszen a klubok elkezdték a felkészülést a tavaszi szezonra. Tehát már csak alig néhány hetet kell kibírni futball nélkül, mielőtt újra a pályán varázsolnak majd a kedvencek. Természetesen a Videoton FC labdarúgói számára is véget ért a karácsonyi pihenés.

A keret előbb egy orvosi vizsgálatra volt hivatalos, ahol vérvétel, testösszetétel-mérés, fül-orr-gégészeti, fogászati és kardiológiai vizsgálat szerepelt a programban, de Henning Berg már aznap délután levezényelte a 2017-es év első edzését is.

A munka ugyan Székesfehérváron kezdődött, de a Videoton 25 labdarúgója - elutazott a csapattal két Vidi II-es futballista, a szlovák utánpótlás válogatott Lénárt András, valamint Varga Bence is - a hét elején elrepült az Egyesült Arab Emírségekbe, ahol a játékosok remek körülmények között készülnek a tavaszi folytatásra, és az első hely megtartására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!