Sport

2017.02.09. 17:00

A hokisok menetrendje

Budapest - Áprilisban, a kijevi vb előtt Magyarország jégkorong válogatottja Svédországot, Finnországot, és Szlovéniát is fogadja a Tüskecsarnokban.

Káldor András

A Magyar Jégkorong Szövetség akciós elővásárlási lehetőséget biztosít a három áprilisi világbajnoki felkészülési mérkőzésre, amelyek a szövetség megalakulásának 90. jubileuma alkalmából szervezett ünnepi eseménysor részei.

A jegyek 1990 és 3990 közötti jegyáron kaphatók, a gyerekeknek 1200 forintos belépők vásárolhatók, a meghatározott szektorokba.2017. április 3-án, hétfőn, 19 órakor a Tüskecsarnokban fogadja Magyarország válogatottja Svédország csapatát. Majd négy nappal később, pénteken szintén, 19 órakor Finnország legjobbjaival találkozik válogatottunk, a mérkőzés színhelye ugyancsak a Tüskecsarnok lesz.

Még egyeztetés alatt áll, de az biztos, hogy április 7 és 11 között lép jégre Magyarország csapata Csehország U25-ös válogatottja ellen. Ezt követően április 11-én, kedden Celjében rendezik a Szlovénia-Magyarország összecsapást. Ennek a mérkőzésnek, pedig egy héttel később, 18-án 19 órakor lesz a visszavágója a Tüskecsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!