Ikarus-Maroshegy–Csákvár TK

2019.06.02. 21:25

A felnőttek nyomdokaiban járnak

Az Ikarus-Maroshegy U15-ös labdarúgó csapata az őt üldöző Veszprém FC-t hét ponttal megelőzve nyerte meg az U15 II. osztály Közép-Nyugat csoportját.

Káldor András

Kirobbanó formában volt a maroshegyi támadósor

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Ikarus-Maroshegy–Csákvár TK 9-2 (4-2)

Ikarus-Maroshegy: Lukács – Bernáth (Rabóczki), Patkós (Szekeres), Punk, Zelenák – Báles Zs., Schmuck A. (Krutzler), Báles A. (Farkas G.), Busa (Timár) – Varga G. (Laki), Schmuck B. (Hollósi). Edző: Szabó Miklós.

Csákvár TK: Németh Á. – Rácz, Király (Nyitrai), Szabó B., Rózsa – Nemes-Simon, Szajkó, Lázár, Daróczi (Kuczi) – Zsigmond, Kun. Edző: Sötét Dávid.

Gól: Varga G. (5), Patkós (2), Hollósi, Báles A., ill. Zsigmond (2).

Kirobbanó formában volt a maroshegyi támadósor
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Egy év alatt két bajnoki aranyat nyertek az Ikarus labdarúgói. Tavaly a felnőttek, most pedig a 15 évesek. Szabó Miklós tanítványai a Csákvár elleni mérkőzésen bizonyítottak, akik egy olyan együttest fogadtak, amely a tavaszi eredményei alapján negyedik lenne. Ennek szellemében is készültek, komolyan vették a találkozót, majd a szünet után robbantottak, és a korábbi meccseikhez hasonlóan nagy különbségű sikert értek el.

– Jobb volt a mi csapatunk, a fiúk megfelelően álltak hozzá, büszke vagyok rájuk – fogalmazott az Ikarus mestere a lefújás után.

Amúgy a fehérvári ifjak imponáló magabiztossággal nyerték a bajnokságot, 30 meccsből 29-et nyertek, a gólkülönbségük, pedig plusz 194 lett! Feltétlenül meg kell említeni Varga Gergő nevét, aki 86 (!) góllal lett a csoport gólkirály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában