Sport

2009.07.15. 02:29

A felnőttek között remekeltek

Szeged - Július 10- 12-én Szegeden rendezték a felnőtt magyar kajak-kenu bajnokságot és az U23-as válogatót.

Parall Bálint

A háromnapos versenyen a Velencei-Tavi Vízi Sportiskola serdülő és ifjúsági korú növendékei is rajthoz álltak, sőt érmekkel tértek haza! A dolog további pikantériája, hogy a gyerekek minimum két számban is megmérettették magukat a szegedi Garantiqa-kupán.

A legfényesebb medáliát a K-1 500 méteres számban Szeltner Ivett produkálta, aki a felnőttek között másodikként ért célba.

Negyedik lett C-4 1000 méteren a Marócsik Péter, Marócsik Zoltán, Takács Máté, Farkas Ádám négyes, és hasonló eredményt produkált a hölgyek között K-4 500 méteren a Baki Bettina, Vasvári Szonja, Szeltner Ivett, Bánhidi Nikolett csapat.

Ötödikként ért célba K-2 500 méteren a Kovács Anna, Lakatos Tícia duó, valamint a 23 évesek mezőnyében a Marócsik Zoltán, Takács Máté kettős C-2 1000 méteren.

Kovács Anna és Lakatos Tícia az ötödik helyezés mellé 1000 méteren még egy hatodik helyet is lapátolt, s ugyan- itt végzett a K-2 500 méterén a Barna Alexa és Bánhidi Nikolett kettős. A Barna Alexa, Baki Bettina, Vasvári Szonja, Szeltner Ivett csapat K-4 1000 méteren még egy hatodik helyezést ért el a felnőtt mezőnyben, s ugyanitt végzett C-4-ben 500 méteren a felnőttek között a Marócsik Péter, Marócsik Zoltán, Takács Máté, Farkas Ádám négyes is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!