motiváció a keményebb mukára

2018.09.04. 21:46

A felnőttek között próbál megragadni Takács Milán

A felnőtt kosárlabda-válogatottal, az alföldi városban gyakorol az Alba Fehérvár fiatal játékosa, Takács Milán.

Horog László

Takács Milán bízik további fejlődésében

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Az utánpótlás válogatottban kulcsembernek számító bedobó amolyan előlegezett bizalomként gyakorol a legjobb magyar kosarasokkal. Az Alba 17 esztendős tehetsége – szeptember 7-én éri el a felnőttkort – érthetően nagy megtiszteltetésnek érzi a kerettagságot.

Takács Milán bízik további fejlődésében
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

– Nagy öröm, hogy a legjobb hazai játékosokkal készülhetek – mondta Takács Milán. – Nagyon meglepett a szövetségi kapitány, Ivkovics Stojan invitálása. A nyári U18-as Európa-bajnokságon a korosztályos együttes vezetőedzője, Forray Gábor – aki egyébként a felnőtt válogatottnál másodedző – már említette, hogy meghívnak a felnőttekhez. Forray azt is közölte, hogy a 18 éven aluli nemzeti együttes három játékosa dolgozhat a felnőttekkel. Számomra ez pozitív visszajelzés, hogy jó úton járok, illetve egyben motiváció is a további kemény munkára. Remélem, a fejlődésem töretlen marad.

A felnőtt kosárlabda-válogatott két világbajnoki selejtezőt vív a közeljövőben, a hollandokkal és az olaszokkal, a kecskeméti edzőtábor pedig szeptember 17-én zárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában