Bravó!

2020.01.20. 21:24

A Fejér megyei csapat diadalával zárult a kispályás labdarúgótorna

A Fejér megyei együttes nyerte a Balatonfüreden rendezett kispályás labdarúgótornát.

Horog László

A tavalyi mezőkövesdi bronz után Balatonfüreden aranyérem jutott a végig magabiztos Fejér megye együttesének

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A Magyar Labdarúgó-szövet­ség égisze alatt immár ötödször találkoztak a megyei igazgatóságok együttesei, Fe­jér minden meccsét megnyerve, remek játékkal diadalmaskodott. A kispadon Bíró Zsolt, az FMLSZ alelnöke dirigált, a csapatvezetői teendőket az igazgató, Schneider Béla látta el, a társadalmi elnök, Bencsik István pedig pályára lépett. Mellette a kapuban Vaszócsik Viktor, a mezőnyben Földi József, Kulcsár Attila, Kovács Attila, Salacz Zoltán, Bozai Attila, Diczkó Csaba, Örsi József, Gurdon Gábor, Fehérvári József, Salamon Miklós, Petrás Gábor és Patkós Csaba jutott szóhoz. Az első meccsen a szabolcsiakat verték magabiztosan, 4-0-ra, majd a békésieket 2-0-ra.

A tavalyi mezőkövesdi bronz után Balatonfüreden aranyérem jutott a végig magabiztos Fejér megye együttesének
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Heves ellen 3-0-ra győztek, a második játéknapra egy csoportmeccs maradt, Pest megye gárdáját 4-3-ra múlták felül, aztán következett a hármas döntő. Bács-Kiskun ellen izgalmas csatában győztek 3-2-re, a fináléban pedig a szintén veretlen házigazda Veszprém megyeiekkel találkoztak. Kovács Attila góljával Fejér vezetett, a házigazdák egyenlítettek, büntetők döntöttek a kupa sorsáról.

A torna legjobb kapusa, a dunaújvárosi Vaszócsik Viktor két hatméterest hárított, ezzel az FMLSZ együttese nyerte a 14 csapat részvételével rendezett erőpróbát. Tavaly Mezőkövesden a bronz jutott Bíró Zsolt brigádjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában