Sport

2016.03.02. 20:01

A DVTK Jegesmedvék ellen játszik a győztes

Székesfehérvár – A jégkorong Mol Liga elődöntőjében már az ötödik mérkőzés következik csütörtök este – ezúttal a Tüskecsarnokban.

Szupkai Gábor

Négy mérkőzés után nem jutottunk közelebb a továbbjutó kilétéhez, mindkét csapat hozta a hazai győzelmeket. A kezdeti lélektani előny, amit a MAC a Tüskecsarnokban intézett magának az első két meccs megnyerésével, immár tovaszállt. A Volán, a mindig kiemelt fontosságú harmadik meccsen diadalt aratott egy sokáig emlékezetes fordítással, majd a negyedik találkozón egy kiütéses győzelemmel kiegyenlítette a párharc állását, és jelenleg jobb lelkiállapotból várja a folytatást. Sokan sokfélét gondolnak, hogy mi okozta a fővárosiak legutóbbi összeomlását. A négy gólos előnyről elbukott mérkőzés, a rövidebb kispad, és a gyors egymásutánban lejátszott mérkőzéseknek köszönhető fizikai fáradtság? Esetleg a fehérvári közönség béklyózta meg őket? Egy biztos, nehéz helyzetbe kerül aki csütörtök este vesztesen hagyja el a pályát, bár a többség azt gondolja, szükség lesz a hetedik összecsapásra is. A mérkőzés 19 órakor kezdődik a fővárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!