Jégkorong

2022.11.23. 13:35

Szögre akasztotta a korcsolyát

A Dunaújvárosi Acélbikák fiatal bekkje, Gál Soma Tamás egyetlen Erste Liga-bajnoki után hagyott fel profi pályafutásával.

Káldor András

A DAB közleményben jelentette be Gál Soma Tamás visszavonulását. Indoklásuk szerint a játékos a nemzetközi szünetben ráébredt, hogy a jövőben inkább a tanulásra szeretne összpontosítani. A húsz esztendős gyergyói születésű bekk nyáron igazolt a Sapientiától Újvárosba, végül egyetlen Erste Liga-bajnokira nevezték, az U21-es csapatban és az Andersen-ligás együttesben van még három, illetve négy mérkőzése.

Érdekesség, hogy Gál Soma Tamás után így már a második olyan nyári igazolása lett a Dunaújvárosi Acélbikák együttesének, aki váratlanul, minden előzmény nélkül, idő előtt szögre akasztja a korcsolyát. A DEAC-ból hazatérő Sándor Flórián végül még a szezonrajt előtt személyes okokra hivatkozva kérte a felmentését, így ő egy mérkőzés erejéig sem lépett pályára szülővárosa csapatában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!