Sport

2017.04.11. 09:55

NB II - Szabolcsba utazik a Csákvár

Csákvár - Az NB II 29. játéknapján ma 16.30-kor indul útjára a labda Kisvárdán, ahol a Kisvárda Master Good az Aqvital FC Csákvárt fogadja.

Káldor András

Hazai pályán szeptember 18-án még Toldi Gábor irányításával gól nélküli döntetlent ért el a Csákvár. A Kisvárda csapata az előző fordulóban a kiesés ellen küzdő Cigánd otthonában nyert 2-0-ra. Március 5-e, a Puskás Akadémia FC elleni idegenbeli meccs óta veretlenek, jelenleg a 3. helyen állnak a tabellán, három pontra az őket megelőző, és feljutó pozícióban levő Soroksártól. Nem lesz könnyű dolga a Csákvárnak, mert jó erőkből állnak a várdaiak, több rutinos, és NB I-et megjárt labdarúgó szerepel náluk. A volt felcsúti Izing Martin, Papucsek Barna, Fodor Ferenc, valamint Rajczi Péter Miroslav Grumics, Cseri Tamás, és Délczeg Gergely is színeikben játszik.

Vincze István tanítványai számára a pontszerzés lehet a cél, annál is inkább, mivel az őket követő Kozármisleny hazai pályán játszik, a Szeged 2011 Grosics Akadémia. gárdájával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!