Sport

2017.03.13. 20:01

A férfi röplabdások az elvártaknak megfelelően szerepeltek

Székesfehérvár - A férfi röplabda NB II 3. fordulójának a Jáky József Szakközépiskola adott otthont a hétvégén.

Káldor András

Szombaton egy, vasárnap két győzelmet aratott a Felsőváros MÁV Előre az NB II-es férfi röplabda-bajnokságban.

A Gazsi Péter játékos-edző által irányított csapat az első nap kiélezett csatát nyert meg a SZESE Győr ellen 3:2-re, majd a bajnokság esélyese, a Szeged verte meg a Felsőváros MÁV Előrét 3:0-ra. Másnap először a nyíregyházi GLP SE ellen léptek pályára Neukum Gáborék, és győztek 3:0-ra.

A Felsővárosi MÁV Előréből Földesi Tamás adja fel a labdát Fotó: Igari Balázs

Mint ahogy a ZTE RK elleni, utolsó találkozójukat is megnyerték a fehérvári fiúk 3:0-ra. A fehérvári csapat tagjai: Neukum, Damsits, Nagy B., Halász, Nagy Á., Gazsi Zs., Gazsi P., Takács, Lengyel, Arató, Sziládi, Szőke, Földes. Játékos-edző: Gazsi Péter. - Ebben a mezőnyben a Szeged annyival jobb nálunk most, mint amennyivel mi vagyunk jobbak a többi csapatnál. Stabil második helyen lévő együttes vagyunk, a Szegedhez képest fejlődni kell, ők jobb alapjátékot játszanak. Nincs még meg a kellő ütőerőnk, viszont a mezőnymunkánk és az alapjátékunk jó, valamint a játék-előkészítésünkre sem lehet panasz. A 2. helyen állunk, még két forduló van hátra a küzdelmekből, esélyesek vagyunk az NB I-es tagságra - hangsúlyozta Nagy Róbert, a fehérváriak szakosztályvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!