Sport

2017.03.29. 12:01

Darts Nemzeti Bajnokság Székesfehérváron

A hétvégén megrendezendő Darts Nemzeti Bajnokságnak Székesfehérvár ad otthont.

Szanyi-Nagy Judit

Április 1-jén, szombaton 10 órától rendezik meg a Steel Csapat Nemzeti Bajnokság férfi I. és II. osztályának első játéknapját. A Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság április 2-án, vasárnap 10 órakor kezdődik.

A kiírás alapján az egyéni versenyek kezdési időpontja – minden korosztály számára – 10.00 óra, a nevezési határidő 9.45 óra. A díjakat az egyéni versenyek befejezését követően adják, és csak azután kezdődnek el a páros küzdelmek.

A Steel Nemzeti Bajnokságban részt vehetnek, nevezhetnek azok a magyar, illetve külföldi fiatalok, akik tagjai a Magyar Darts Szövetség bármely tagszervezetének (klubnak, sportegyesületnek, szakosztálynak), és ezeken keresztül érvényes versenyengedéllyel rendelkeznek. Új versenyző, tehát az, aki korábban nem vett részt a Steel Nemzeti Bajnokság fordulóján, az első versenyén versenyengedély kiváltása nélkül is elindulhat, de a második versenyén már számára is szükséges az érvényes engedély megléte.

A bajnokság helyszíne a székesfehérvári, Liget sori Vörösmarty Mihály Általános Iskola. A megmérettetésre minden versenyzőt, szurkolót, szülőt és nézőt szeretettel várnak a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!