Sport

2017.03.29. 15:11

A legkisebb dobos

A nyolc évvel ezelőtt, tragikus hirtelenséggel elhunyt jégkorongozó, Ifjabb Ocskay Gábor két unokaöccse is a jégkorongot választotta.

Horog László

Ocskay Zsuzsanna két gyermeke, Vén Bendegúz és Vén Bence is a jégen érzi magát a legjobban. A nagyobbik a korosztályának egyik legjobb centere, tagja a Hungary Talent elnevezésű, tehetséggondozó programnak. A kicsi is korán jégre lépett, kitalálta, hogy kapus lesz, ám három edzés után úgy döntött, szünetelteti karrierjét hálóőrként. A hokitól nem szakadt el, másfél éve dobosként szerepel az EBEL-meccseken, saját felszereléssel rendelkezik.

Évek óta a panellakásban is gyakorolta a szakmát, amit az egyik lakó nem vett jó néven, jelezte is a bejárati ajtón. A Vén família azóta családi házba költözött, itt nem zavarják a szomszédokat. A 10 éves Bendegúz és a 4 és fél esztendős öccse is határozott célokkal vág az életnek. Előbbi NHL-sztár szeretne lenne, utóbbi pedig világhírű rockzenész, természetesen dobos. Valamint a közelmúltban a jégre is visszatért, jelezte, ismét magára ölti a kapusok nem túl könnyű szerelését. A legkisebb dobost a Fejér Megyei HÍrlap csütörtöki számában mutatjuk be!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!