Sport

2016.10.25. 19:45

Oldal Tibor a 32 közé lőtte csapatát

Csákvár, Dunaújváros - A Csákvár büntetőkkel a 32 közé jutott, a Dunaújváros a félidőben még vezetett, de végül a Szolnok örülhetett.

Szupkai Gábor

Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba Előre FC

1-1 (1-0), büntetők 6-5

Csákvár, 200 néző, Vezette: Németh Ádám (Takács Gábor, Kiss Balázs)

Csákvár: Dániel - Kékesi, Póti, Szalai T. (Dulló 75.), Hajdú S. - Mészáros D., Kiprich D., Oldal, Erdei (Kocsis G. 54.), Molnár T. - Horváth R. (Paudits 54.). Vezetőedző: Toldi Gábor.

Békéscsaba: Mursits - Bényei, Fehér, Kelemen, Fabio - Bagi, Spitzmüller - Szalai D. (Viczián 54.), Nagy I., Gránicz (Pilán 107.) - Tóth D. (Birtalan 75.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

Gólszerző: Oldal 7., illetve Gránitz 52.

Csak tizenegyesekkel sikerült a Csákvárnak padlóra küldenie a kupában a békéscsabaiakat  Fotó: Koppán Viktor

A bajnokságban a Csákvár már borsot tört a Békéscsaba orra alá, és az első félidőben ezúttal is korán vezetést szerzett a Csákvár, de a vendégek a szünet után ugyanolyan gyorsan válaszoltak.

A hosszabbításban nem esett gól, végül a büntetőlövések hetedik körében Oldal Tibor belőtte, Spitzmüller hibázott, továbbjutott a Csákvár.

Dunaújváros PASE-

Szolnoki MÁV FC

2-3 (1-0)

Dunaújvárosi Stadion, 200 néző. Vezette: Berényi Tamás (Kormányos II G., Kis Z.).

Dunaújváros PASE: Vaszócsik - Dorogi R., Csendes, Páles, Csehi - Kercsó B., Ablonczy, Blatt (Abért 77.), Király (Novák 77.) - Dobos Á., Tóth T. Vezetőedző: Dobos Barna.

Szolnoki MÁV FC: Somogyi - Balogh M., Kenderes, Csirmaz, Hajba - Olasz, Berdó (Papp Sz. 73.), Tóth L. (Rokszin 65.), Horgosi - Pantovics (Pintér 84.), Dedics. Vezetőedző: Balogh Pál.

Gólszerző: Ablonczy 14., Csehi 92., illetve Kenderes 51. és 77., Olasz 90.


A Szolnoki MÁV Dunaújvárosban harcolta ki a továbbjutást. Az első félidő után még a hazaiak vezettek Ablonczy Gerjén góljával, de Kenderes Zoltán a fordulást követően duplázott, Olasz Dénes pedig bebiztosította Balogh Pál csapatának továbbjutását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!