Sport

2016.09.02. 19:45

Dijonban a FIFA döntésére várnak

A francia élvonalban szereplő Dijon FCO az átigazolási időszak zárása előtt megállapodott a Videoton FC-vel Lang Ádám szerződtetéséről, de lehet, hogy az átigazolási ablak már zárva volt.

Ferencz Balázs

A Dijon elnöke, Olivier Delcourt a Le Bien Public francia lapnak elmondta, mindent megtettek, hogy megszerezzék a Videoton FC 23 éves válogatott hátvédjét, Lang Ádámot.

Lang Ádám a Vidi piros-kék mezét a Dijon dresszére cserélheti Fotó: Koppán Viktor

A két egyesület egymás között, valamint a Dijon és a játékos is megállapodtak, de elképzelhető, hogy a Dijon kicsúszott a regisztrációs határidőből. A transzfert még egyik klub nem jelenthette be hivatalosan, mert a franciák FIFA jóváhagyására várnak.

Gyors és kedvező elbírálást remélek - idézi a lap Olivier Delcourt-t, a dijoni klub elnökét. - Minden tőlünk telhetőt megtettünk.

Ugyanakkor az elsőszámú francia sportlap, a L Équipe információja szerint a papírokat időben rendezték a felek, és a fehérváriak középhátvédje 2019-ig szóló szerződést ír alá a Dijonnal.

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség válasza várhatóan néhány napon belül megszületik. Lang Ádám menedzsere, Illés Zoltán már jelezte, a Feröer-szigetek elleni vb-selejtező után Franciaországba utazik a válogatott védő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!