Sport

2016.05.18. 07:03

Motokrosszkupa a Csillagvölgyben

Kőszárhegy – A motokrossz MxMania-kupa 3. fordulóját május 22-én, vasárnap a Csillagvölgyben rendezik. A kiváló kőszárhegyi pályán minden kategória versenyzői rajthoz állnak.

V. Varga József

Mind a versenyzők, mind a nézők között egyaránt nagy népszerűségnek örvendő pályán valamennyi kategória (Mx1, Mx2, Junior 85-65-50 ccm, Lady, Retró, Senior Mx1-Mx2, Open-pro Mx1-Mx2) versenyzői rajthoz állnak vasárnap. A két székesfehérvári, valamint a kőszárhegyi motokrossz-egyesület is számos versenyzővel képviselteti magát a nyílt nemzetközi viadalon.

A futamok 13 órától startolnak vasárnap a kőszárhegyi versenyen
Fotó: Kőszárhegyi MC

Amint Gáspár Csaba, a kőszárhegyi klub elnöke lapunknak elmondta: a helybélieknek külön öröm, hogy gyerek kategóriákban nagyon sokan indulnak, és hogy hazai színekben láthatják a dobogóra esélyes Adamek Imrét, aki látványos, gyors motorozásával méltán az ország egyik kedvence. 50 ccm miniben Osztotics Patrik eddig mindent nyert, 65 ccm-ben Takács Attila esélyes hazai pályán, senior kategóriában Jakli Attilát és Grósz Bélát várják dobogóra. Az edzések 9 és 12 óra zajlanak, a futamokat 13 és 18 óra között indítják.

Címkék#motokrossz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!