Sport

2016.02.15. 16:03

Kaszás Gábor Emléktorna: A Széchenyi és a Deák az élen

Székesfehérvár - Immár 24. alkalommal rendezte meg az MSZP helyi szervezete a Kaszás Gábor Emléktornát.

Ferencz Balázs

A Videoton rendkívül fiatalon elhunyt kiváló edzőjére, Kaszás Gáborra emlékezve öt középiskolás lány- és tizenegy fiúcsapat viaskodott a Köfém csarnokban. A kétnapos megmérettetésen a fiúknál a hagyományoknak megfelelően a Széchenyi, a lányoknál a Deák végzett az élen.

A Kaszás Emléktornán színvonalas meccseket vívtak a csapatok. Fotó: Kiss László

Végeredmény, lányok:

1. Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola; 2. I. István Szki.; 3. Kodolányi Középiskola; 4. Tóparti Gimnázium; 5. Árpád Szakképző Iskola.

Legsportszerűbb csapat: Kodolányi. Gólkirálynő: Trampler Kinga (Deák). Legjobb mezőnyjátékos: Juhász Fanni (I.István). Legjobb kapus: Botos Regina (Deák)

Végeredmény, fiúk:

1.Gróf Széchenyi Műszaki Szki.; 2. Vasvári Pál Gimn.; 3. Kodolányi Ki.; 4. Teleki Blanka Gimn.; 5. I. István Szki.; 6. Árpád Szakképző Isk.; 7. Deák Ferenc Ker. és Vend. Szki.; 8. Bugát Pál Szki.; 9. Vörösmarty Szki.; 10. Comenius Kéttannyelvű Gim.; 11. Ciszterci Gimn. Legsportszerűbb csapat: Teleki. Gólkirály: Kovács Sándor (Széchenyi). Legjobb mezőnyjátékos: Haász Bertold (Kodolányi). Legjobb kapus: Nyári Bence (Vasvári)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!