Sport

2015.10.01. 14:49

Megyei II.: Szombaton rangadók lesznek mindkét csoportban

Székesfehérvár – A megyei II osztályú labdarúgó bajnokság a 9. forduló küzdelmeivel folytatódik a hétvégén.

Káldor András

OSZ-CAR csoport

Szombaton a tabella első hat csapatából négyen is pályára lépnek, és akár rangadó jellegűnek is tekinthetjük ezeket az összecsapásokat. A Bakonycsernye hazai pályán életveszélyes, 19-3-as gólkülönbségük, pedig tiszteletet parancsoló, nagy valószínűséggel ezúttal sem lesz könnyű dolga ellenük a vendég Fehérvárcsurgó együttesének. Hasonló a Mány helyzete is, csupán annyi a különbség, hogy ők még nem vesztettek pontot pályaválasztóként, és a gólkülönbség itt is a csernyeihez hasonlóan kirívóan nagy, 24-2. A listavezető, és egyedüliként százszázalékos Pátka gárdája a már most a kiesés ellen küzdő Iszkaszentgyörgyhöz látogatnak, méghozzá esélyesként, hiszen a vendéglátók még idén nem tudtak nyerni a saját pályájukon. A meglehetősen kétarcú Pázmándhoz a szintén hasonló mérleggel rendelkező Etyek utazik, kérdés, hogy melyik csapat tudja akaratát jobban érvényesíteni? Csákváron az Aquital FC II tűnik esélyesebbnek, és nem csak azért, mert ők a pályaválasztók. Az LMSK Cobra Sport csapata ugyanis még idegenben nem tudott pontot szerezni, igaz idén most hagyják el Lepsényt harmadik alkalommal.

A zöldmezes Enying csapata a Kulcs gárdáját fogadja vasárnap. Fotó: Koppán Viktor

2015.10.03., szombat, 15:00

Bakonycsernye (2.) – Fehérvárcsurgó (5.), Mány (3.) – Kápolnásnyék (6.)

2015.10.04., vasárnap, 15:00

Aquital FC Csákvár II (4.) – LMSK Cobra Sport (13.), Kőszárhegy (12.) – Vál (8.), Videoton Baráti Kör (14.) – Pákozd (10.), Pázmánd (7.) – Etyek (11.), Iszkaszentgyörgy (15.) – Pátka (1.), Pettend (16.) – Bodajk (9.)

AGÁRDI TERMÁL csoport

Érdekes összecsapásra van kilátás Szabadegyházán, ahol a múlt heti Sárszentmiklós II elleni hazai veresége után az első helytől elbúcsúzó Aba Sárvíz vendégeskedik. A Szabadegyháza gyenge bajnoki rajtja után fokozatosan lendült játékba az utóbbi fordulókban, és zsinórban megszerzett három győzelme után felkapaszkodott a középmezőny élére. Igazán pikánssá az teheti a meccset, hogy meglehetősen szélsőséges az idei hazai mérlegük, két győzelem mellett három vereséget is elkönyvelhettek. A Sárszentmiklós II a Besnyő együttesét fogadja, a helyezések szempontjából mindenképpen rangadónak számít a mérkőzés, a hazaiak eddig inkább idegenben jeleskedtek, míg a Besnyő három meccséből kettőt megnyert látogatóként. A Kisláng az előző héten elvesztette a veretlenségét, de a Seregélyes ellen javíthatnak, bár a vendégek eddigi négy idegenbeli meccsükből kettőt megnyertek. A tabellát vezető, és százszázalékos mérleggel bíró Baracs nagykarácsonyi kirándulásán gyarapíthatja győzelmei számát a hazai pályán nem túlságosan acélos formát mutató vendéglátókkal szemben.

2015.10.03., szombat, 15:00

Szabadegyháza (7.) – Aba-Sárvíz (2.), Sárszentmiklós II (5.) – Besnyő (4.)

2015.10.04., vasárnap, 15:00

Rácalmás (15.) – Nagylók (6.), Káloz (13.) – Adony (14.), Nagykarácsony (10.) – Baracs (1.), Kisláng (3.) – Seregélyes (11.), Enying (9.) – Kulcs (16.), Soponya (12.) – Pusztaszabolcs (8.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!