Sport

2015.08.20. 18:45

Megyei II.: Pontokat várnak a nyeretlen csapatok szurkolói

Székesfehérvár - A megyei II osztályú labdarúgó bajnokság a 3. forduló küzdelmeivel folytatódik a hétvégén.

Káldor András

OSZ-CAR csoport

Még hat csapatnak nincs paca az értesítőjében, azaz még a Mány, a Bakonycsernye, a Kőszárhegy, az Aquital FC Csákvár II, a Pátka, és a Pákozd együttesei nem vesztettek pontot, pontokat az előző két játéknapon. Érdekesség, hogy ugyanennyien – a Vál, az LMSK Cobra Sport, a Videoton Baráti Kör, a Pázmánd, az Iszkaszentgyörgy, és a Pettend – viszont még nem ízlelték meg a pontszerzés örömét. Az előttük álló hétvégén természetesen ezek módosulhatnak, igaz az alsóházi csapatok közül a Videoton Baráti Körnek, valamint a Pázmándnak egyáltalán nem lesz könnyű dolga a Bakonycsernye, illetve a Mány ellen. Kőszárhegyen egész biztosan vagy a vendéglátók, vagy a Pákozd, vagy mindkettő elbúcsúzhat makulátlan mérlegétől. Érdekes mérkőzésre van kilátás Fehérvárcsurgón, ahol a Kápolnásnyék csapata vendégeskedik. A tabella végén mondhatni „rangadó jellegű” találkozón Pettendre látogat az Iszkaszentgyörgy, kérdés, vajon melyik csapat szerzi meg első pontjait az idei szezonban? Folytatja idegenbeli szériáját a Pátka, ezúttal az LMSK Cobra Sport ellen gyarapíthatja pontjai számát, de az is elképzelhető, hogy a lefújás után a lepsényiek örülhetnek.

2015.08.22, szombat, 17:00
Bakonycsernye (2.) – Videoton Baráti Kör (13.)
2015.08.23., vasárnap, 17:00
Aquital FC Csákvár II (4.) – Bodajk (9.), Kőszárhegy (3.) – Pákozd (6.), Vál (11.) – Etyek (10.), LMSK Cobra Sport (12.) – Pátka (5.), Fehérvárcsurgó (8.) – Kápolnásnyék (7.), Pettend (16.) – Iszkaszentgyörgy (15.), Mány (1.) – Pázmánd (14.)

Lendületes játékot várnak a fehérmezes Soponya csapatától Fotó: Koppán Viktor

AGÁRDI TERMÁL csoport

Ebben a csoportban négy gárda – az Aba-Sárvíz, a Soponya, a Baracs, és a Kisláng – áll pontveszteség nélkül, míg hárman – a Szabadegyháza, a Seregélyes, és a Kulcs – csapatainak neve mögött áll nulla pont a tabellán. Szombaton ezen rögtön változtathat a Szabadegyháza, az eddig ötven százalékos mérleggel bíró, és 8. helyen álló Nagykarácsony ellen. Az újonc Besnyőhöz látogat a mezőny „leggólképesebb” védelme, a Kulcs ez idáig 23 gólt kapott, és még egyet sem rúgott. Soponyán nagy csata várható, az Enying két meccs alatt lőtt tizenegy találata (ebből kilencet Szabadegyházán) mindenesetre figyelmeztető jel lehet vendéglátóiknak. A Kisláng két idegenbeli meccsel kezdett, és most Rácalmáson folytathatja jó szériáját.

A listavezető Aba-Sárvíz imponálóan nyitott az idei szezonban, a tavalyi 4. Nagylók nagy valószínűséggel nem adja majd olcsón a bőrét ezen a rangadó jellegű összecsapáson.

2015.08.22., szombat, 17:00
Szabadegyháza (14.) – Nagykarácsony (8.), Besnyő (7.)– Kulcs (16.), Soponya (2.) – Enying (5.)
2015.08.23, vasárnap, 17:00
Rácalmás (12.) – Kisláng (4.), Aba-Sárvíz (1.) – Nagylók (6.), Sárszentmiklós II (9.) – Pusztaszabolcs (10.), Káloz (11.) – Baracs (3.), Adony (13.) – Seregélyes (15.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!