Sport

2015.07.14. 12:18

Elkészült a 2015/16 évi megyei labdarúgó bajnokság csoportjaiban résztvevő csapatok listája

Székesfehérvár - Felszállt a fehér füst, elkészült az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságán a 2015/16 évi bajnokság csoportjaiban résztvevő csapatok listája.

Káldor András

Komolyabb a változások történtek az utóbbi hetekben, és ezek a megyei labdarúgó bajnokság mindhárom osztályt érintették.

A megyei I. osztályban nem indít csapatot a Dunaújváros PASE II, helyettük így a Bicske csapata továbbra is a tagja marad az osztálynak, mint a legjobb kieső. A Dunafém-Maroshegy csapata jogutód nélkül megszűnt, de nem marad a megyei pontvadászat így sem fehérvári gárda nélkül, mivel Fehérvár Box Club néven új együttes indul a megyei III osztályban.

Több változás történt a megyei II-ben is, ez elsősorban azon csapatok számára bír rendkívüli fontossággal, amelyek kiestek, és azok, akik tavaly még egy osztállyal lejjebb szerepeltek, de a létszámfeltöltés őket is érintette. Így ősztől az OSZ-CAR csoport kiesője az Iszkaszentgyörgy csapata, az Agárdi Termál csoport kiesője, a Nagykarácsony továbbra is osztálya tagja maradt.

Többek között ennek oka, hogy a 8. helyen záró Kajászó csapatát, mint sportszervezetet a bíróság megszüntette, játékosainak nagy része, pedig Pettendre igazolt. Az alsóbb osztálynak az utolsó feljutó hely mögötti legjobb teljesítményt nyújtó csapata, a Besnyő, valamint a Videoton Baráti Kör gárdája egyet lépett előre, mivel a feljutást kiharcoló Jenő csapata, és a Nagyvenyim nem vállalta a magasabb osztályú szereplést. A Horfer Serleg csoport harmadik helyén záró Rácalmás is így egy osztállyal feljebb léphetett.

Új színfoltnak ígérkezik a megyei III osztályban, hogy az Iváncsa, a Mór, és a Mezőfalva egyaránt indítja itt második, azaz tartalékcsapatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!